info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Henri van Montfort

Henri van Montfort

Bank & Financieel adviseur

Contacts

06 - 538 345 18
henri@bedrijf-advies.nl

Contact met Henri

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Zelfs een weg van duizend mijl, begint met 1 enkele stap

Al ruim 32 jaar ben ik als adviseur werkzaam in de accountancy en later de organisatie advies branche bij verschillende bedrijven. Mijn gehele beroepscarrière heb ik ondernemers en ondernemingen geadviseerd op de meest uiteenlopende gebieden. De ervaring die ik hiermee heb mogen opdoen is voor mij van onschatbare waarde.

Mijn opleidingen liggen voornamelijk op het gebied van accountancy, marketing en management. Ik heb het geluk mogen genieten deze vakgebieden gedurende de afgelopen decennia te kunnen uitoefenen.

Werkervaring

Accountancy
Marketing
Management

Nieuwe uitdaging

Met onze nieuwe uitdaging borduur ik samen met Joop van Dijck verder op onze ervaringsgebieden en interessevelden. Wij vullen elkaar naadloos aan en in onze dienstverlening is dit een prettig gegeven. Wij willen op een daadkrachtige, no-nonsense wijze onze klanten terzijde staan om een win-win situatie voor beiden te kunnen bereiken. Als de richting voor het advies is bepaald, willen wij graag verder gaan en de adviezen samen met de klant/ondernemer uitvoeren.

De eerste stap

Om bedrijfsadvies ook daadwerkelijk in te voeren moet er vaak een barrière doorbroken worden, ofwel, de eerste stap moet worden gezet. Je kunt beter een eerste stap zetten, dan helemaal niet verder stappen. Stilstaan is tenslotte achteruitgang.

Een ondernemer wordt tegenwoordig geconfronteerd met de meest uiteenlopende vakgebieden. Hij wordt geacht overal kennis van te hebben of een oplossing te vinden. Hij heeft hier niet altijd de tijd voor. Wij willen dan ook met onze kennis, ervaring en adviezen de ondernemer terzijde staan om voor hem een nog betere uitgangspositie te creëren om zijn onderneming verder te laten stappen.

Wij genieten pas het meest als het advies ook daadwerkelijk haar vruchten afwerpt.
De zorg voor mijn gezin en onze klanten staan bij mij bovenaan, maar in de vrije tijd probeer ik ook lekker verder te stappen in de bossen op mijn paard Salista, of ik stap, samen met mijn vrouw, op de Goldwing voor een toertochtje door de Eifel of de Ardennen.

Met vriendelijke groet,
Henri van Montfort