info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Joop van Dijck

Joop van Dijck

Bank & Financieel adviseur

Contacts

06 - 307 267 13
joop@bedrijf-advies.nl

Contact met Joop

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Samen bereiken wij uw doel

Ik heb in 2010, na bijna dertig jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, de stap gezet naar het bedrijfsleven als bedrijfsadviseur in loondienst. In september 2011 ben ik, samen met Henri van Montfort, een nieuwe onderneming gestart; Van Montfort & van Dijck Bedrijf Advies Bureau B.V.

Henri en ik vullen elkaar prima aan en onze jarenlange werkervaring op diverse vakgebieden komt iedere dag opnieuw tot uitdrukking. De ondernemer staat centraal en, op een no-nonsense werkwijze, zullen we samen met de ondernemer diens belangen optimaal behartigen, op wat voor gebied dan ook.

Werkervaring

Ruim 30 jaar bancaire ervaring
Relatie beheerder ABN-Amro Bank
Directeur ING (regio De Peel)

Tijden veranderen

Iedereen merkt om zich heen dat de tijden zijn veranderd; wij gaan mee met deze veranderingen en daar waar nodig adviseren wij onze klanten om veranderingen door te voeren. Stilstand is achteruitgang en door snel en adequaat te handelen, kun je snel inspelen op de markt.

Samen met ondernemers willen wij slagvaardig en daadkrachtig handelen, om hun doelen te bereiken. Ik hou van uitdagingen, zaken aanpakken en deze tot een goed einde brengen. De uitdaging zit hem in het bereiken van de gestelde doelen en voor minder gaan we niet.

Hoe bereik ik mijn doel?

Een vraag die een ieder zich waarschijnlijk meerdere malen stelt. Het behalen van doelen, begint met een goed plan. Wat wil ik bereiken? Hoe ga ik het bereiken?
Er zijn verschillende manieren voor het samenstellen van een goed stappenplan, zodat je precies weet welke stappen je dient te nemen om je doel te bereiken.

Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken als Past-President van Kiwanisclub “De Groote Peel”, een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengt, dat wordt besteed aan goede doelen voor kinderen. Jarenlang ben ik coach geweest bij SV Someren van het voetbalteam van mijn zoon en nog iedere zaterdag sta ik langs de lijn te genieten van de wedstrijd, die ze samen spelen. Niets in het leven is zo mooi als samen iets te doen en samen iets te bereiken.

Vandaar dat ik ook zeg “Samen bereiken wij uw doel” en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Met vriendelijke groet,
Joop van Dijck