info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Investeren

Als ondernemer zult u, in de financieel goede tijden van uw onderneming, er voor kiezen te groeien. Dit kan door direct te investeren in uw bestaande onderneming of door een bedrijfsovername.
Het kan echter ook zo zijn dat u nieuwe uitdagingen aan wilt gaan en er voor kiest om uw ondernemerschap op een andere wijze in te gaan vullen. U denkt bijvoorbeeld om te gaan investeren in andere ondernemingen met geld van de onderneming of vanuit uw privégelden.

Als adviseur van vele verschillende bedrijven in het MKB, zoeken wij regelmatig naar investeerders of overnamekandidaten voor onze relaties. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging als ondernemer bekijk dan ons aanbod voor bedrijven of onze vraag naar investeerders;

Investeerders gezocht
Zoals u op onze website kunt lezen, bieden wij onze relaties een groot aantal diensten aan, waaronder de begeleiding van financieringstrajecten bij banken en alternatieve financieringsvormen.

Hoewel Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau beschikt over een groot netwerk van ondernemers, ondernemingen, investeerders en banken, is er in sommige gevallen niet direct een perfecte “match” te vinden binnen ons eigen netwerk. Wij zullen dan altijd verder zoeken naar een match, zelfs buiten ons eigen netwerk, door ons netwerk te benutten of er geheel buiten te zoeken.

Bent u van plan uw geld te investeren in een derde onderneming, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Kijk dan verder bij “investeerders gezocht” of klik op deze link

Bedrijf te koop
Ook op dit moment hebben wij enkele overname kandidaten in ons bestand, uit verschillende sectoren. Bij (mogelijke) overnames is echter altijd sprake van meer of mindere mate van geheimhouding. Ondernemingen zijn er immers niet altijd bij gebaat als ze “Te Koop” staan.

In ons menu “bedrijf te koop” bieden wij een overzicht van (een aantal van) de bedrijven in ons bestand, welke ter overname beschikbaar zijn. Omdat verschillende bedrijven verschillende mate van geheimhouding wensen, is het per onderneming afhankelijk in hoeverre informatie vooraf kan worden prijsgegeven.