info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Bankadviestraject

Bankadviestraject

Steeds meer banken kijken zeer kritisch naar uw kasstromen (cash-flow resultaten). Oftewel, wat komt er daadwerkelijk binnen en wat gaat er uit? Men vindt het zeer positief indien u hen op regelmatige basis en op de juiste wijze informeert naar de voortgang hierin.

Niet alleen voor uw bank is het van belang tijdig eventuele haperingen of problemen in de cashflow te onderkennen, ook voor uzelf is het van zeer groot belang dat u op een simpele wijze inzicht verkrijgt in de financiële situatie van uw bedrijf. Zonder duidelijk zicht en informatie over uw geldstromen kunt u immers onmogelijk op een juiste wijze acteren.

Onze adviseurs kunnen u begeleiden en adviseren in het verkrijgen van de juiste, volledige en overzichtelijke informatie met betrekking tot uw kasstromen, middels de opzet van een management informatie systeem dat periodiek met u en/of uw bankier wordt besproken.

Daarnaast zou het kunnen dat u advies wilt inwinnen over zaken zoals:
– De haalbaarheid van een nieuwe zakelijke financiering;
– Renteverlengingsvoorstellen;
– Actualisatie van uw bedrijfskrediet;
– Oversluiten van zakelijke leningen;
– Afsluiten van rentederivaten;
– Diverse andere bancaire zaken.

Wij inventariseren samen u uw wensen en offreren u vervolgens een vaste prijs per adviesgesprek/ actie. Indien wij hiervoor op regelmatige basis en gedurende een langere periode werkzaamheden voor u kunnen verrichten wordt door ons een gereduceerd tarief gehanteerd.

GRATIS oriëntatie gesprek?

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u interesse in een GRATIS oriëntatie gesprek? Laat ons je helpen! 

Contactgegevens van Montfort & van Dijck

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau. Kanaaldijk N.W. 21b, 5707 LA Helmond