info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Investeerders gezocht

Investeerders gezocht

Zoals u op onze website kunt lezen, bieden wij onze relaties een groot aantal diensten aan, waaronder de begeleiding van financieringstrajecten bij banken en alternatieve financieringsvormen. Hoewel financiering bij banken in de meeste gevallen de voorkeur geniet, is dit niet altijd de beste oplossing of behoort het soms niet tot de mogelijkheden.

In het traject naar het vinden en inrichten van een juiste financieringsstructuur, staat bij ons een perfecte match tussen financier en ondernemer voorop. Of de financier nu een bank, een ander bedrijf of ondernemer is; er moet, in onze ogen, altijd sprake zijn van een gezonde en “natuurlijke” match.

In de financieringstrajecten die onze adviseurs begeleiden, wordt altijd gezocht naar het creëren van een meerwaarde voor financier én ondernemer. Ervaring leert dat niet enkel het directe financiële effect van een financiering van belang kan zijn, maar juist de toegevoegde waarde van de ondernemingen en ondernemers voor elkaar zorgt voor goede resultaten op de balans en op de werkvloer. Wij stellen bij het zoeken naar een financier dan ook altijd de vraag op welke manier een financieringssamenwerking het beste ingevuld kan worden.

Hoewel Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau beschikt over een groot netwerk van ondernemers, ondernemingen, investeerders en banken, is er in sommige gevallen niet direct een perfecte “match” te vinden binnen ons eigen netwerk. Wij zullen dan altijd verder zoeken naar een match, zelfs buiten ons eigen netwerk, door ons netwerk te benutten of er geheel buiten te zoeken.

Via deze weg willen wij potentiële investeerders uitnodigen voor een gesprek. Wellicht dat wij nu, of in de toekomst, een te financieren onderneming in ons netwerk hebben, welke bij uw wensen als investeerder past.

GRATIS oriëntatie gesprek?

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u interesse in een GRATIS oriëntatie gesprek? Laat ons je helpen! 

Contactgegevens van Montfort & van Dijck

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau. Kasteel Traverse 90, 5701 NR Helmond (kantoor 224)