info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Investeringen en financieringen

Investeringen en financieringen

Stilstand is achteruitgang…

Als ondernemer zit u niet stil en beseft u dat uw bedrijf moet blijven ontwikkelen en met de markt meebewegen om zo, ook voor de toekomst, een goedlopend bedrijf te runnen. Investeren in mens, machines, transportmiddelen, onroerende zaken, kennis etc. is noodzakelijk en bijna altijd gaan deze investeringen gepaard met een nieuwe of hernieuwde financieringsaanvraag.

Samen met u bekijken onze adviseurs welke uitgangspunten noodzakelijk zijn om een financieringsaanvraag succesvol bij uw bankier in te dienen. U kunt zich blijven richten op uw core-business en wij verzorgen voor u de volledige financieringsaanvraag. De haalbaarheid van een financieringsaanvraag wordt door ons vooraf getoetst en wij kijken kritisch naar de voorwaarden, condities en zekerheden die de bank kan gaan stellen.

Mocht er onvoldoende basis voor (her)financiering blijken, zullen wij samen met u, eventueel binnen ons eigen netwerk, op zoek gaan naar alternative financieringsvormen en/of -mogelijkheden.

Met Van Montfort & Van Dijck beschikt u over een uitgebreid netwerk van financiers en investeerders (bijvoorbeeld informal investors). Een netwerk waarmee wij snel en adequaat kunnen schakelen om u te ondersteunen.

GRATIS oriëntatie gesprek?

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u interesse in een GRATIS oriëntatie gesprek? Laat ons je helpen! 

Contactgegevens van Montfort & van Dijck

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau. Kanaaldijk N.W. 21b, 5707 LA Helmond