info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Klankbordtraject

Klankbordtraject

Onze dienst “klankborden” is er voor wanneer u als ondernemer behoefte heeft aan op regelmatige basis een sparringpartner te hebben. Onderwerpen zoals de huidige situatie en de toekomstige situatie van uw onderneming kunnen aan de orde komen. Welke weg dienen u en uw onderneming te bewandelen om de gewenste doelen te bereiken (strategie).

De organisatorische en financiële resultaten van de onderneming kunnen aan de orde komen. Welke producten zijn bijvoorbeeld succesvol en wat bezorgd de toegevoegde waarde aan uw onderneming. Of vragen zoals: “Is de geplande investering wel verstandig, of past deze binnen de strategie”. “Moet er een personele uitbreiding of inkrimping plaatsvinden en op welke manier?”. “Hoe moet het promotiebeleid er uit zien?”. “Hoe is de financiële voortgang van de onderneming. Is er een simpel periodiek management informatie systeem voorhanden?”…

Samen met u inventariseren wij de agenda voor de gesprekken, het rapportagesysteem en spreken we af wat onze rol en werkzaamheden zullen zijn. Indien wij hiervoor op regelmatige basis en gedurende een langere periode werkzaamheden voor u kunnen verrichten wordt door ons een gereduceerd tarief gehanteerd.

GRATIS oriëntatie gesprek?

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u interesse in een GRATIS oriëntatie gesprek? Laat ons je helpen! 

Contactgegevens van Montfort & van Dijck

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau. Kanaaldijk N.W. 21b, 5707 LA Helmond