info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Verandertraject

Verandertraject

U constateert dat uw onderneming intern te kampen heeft met problemen, maar u kunt uw vinger niet leggen op wat het daadwerkelijke probleem is. Of wellicht heeft u gewoon behoefte aan een ‘second opinion’ over uw huidige werkwerkwijze, omdat u denkt/ beseft dat er winst te behalen is bij de aanpassing van een aantal interne zaken. De noodzaak van organisatorische veranderingen kan zich uiten in allerlei vormen. De werkdruk van het management of de ondernemer is vaak ontzettend hoog.

Het management of de ondernemer is vaak (te)veel tijd kwijt met de dagelijkse operationele zaken en heeft simpelweg de tijd niet om écht goed aandacht te besteden aan het aansturen en/ of verbeteren van de algemene organisatie. Daarnaast kan bij een groeiende onderneming het achterblijven van groei in de interne organisatie flinke problemen opleveren.

Onze adviseurs zullen om te beginnen een eerste globale bedrijfsdoorlichting van uw onderneming uitvoeren. Hieruit kunnen in de meeste gevallen de eerste conclusies worden getrokken; waar liggen de mogelijke pijnpunten en welke acties zijn mogelijk (of noodzakelijk)?

Aan de hand van de bedrijfsdoorlichting en de daarin getrokken conclusies, zullen wij samen met de ondernemer opzoek gaan naar een eventuele aanpak van de interne (organisatorische) en/ of mogelijk externe factoren.

GRATIS oriëntatie gesprek?

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u interesse in een GRATIS oriëntatie gesprek? Laat ons je helpen! 

Contactgegevens van Montfort & van Dijck

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau. Kanaaldijk N.W. 21b, 5707 LA Helmond