info@bedrijf-advies.nl
085 – 902 02 17

Waardebepaling onderneming

Waardebepaling onderneming

Wellicht heeft u een bedrijf op het oog om over te nemen of bent u gewoon benieuwd naar de waarde van uw eigen onderneming? U wilt praktische tips om de waarde van uw onderneming te beïnvloeden, wanneer u uw onderneming wilt gaan verkopen? Of u vraagt zich af wat u netto overhoudt na de verkoop van uw onderneming en tast in het duister over de uiteindelijke fiscale consequenties…

Naast de standaard financiële berekening is het van belang duidelijk te onderkennen wat prijsdrukkende en prijsverhogende factoren zijn bij de verkoop van een onderneming. Dit zijn vaak geen financiële items, maar liggen meer in de organisatie van uw bedrijf. Hoe sterk is uw bedrijf bijvoorbeeld afhankelijk van uzelf en welke mogelijkheden zijn er om deze eventuele persoonsafhankelijkheid versneld te kunnen verminderen?

Met onze adviezen kunnen wij u behulpzaam zijn om tot een juiste waarde bepaling te kunnen komen. Daarnaast kunnen wij u met onze adviezen/begeleiding eventueel van dienst zijn deze waarde verder te verhogen. Voor de berekeningen wordt door ons gebruik gemaakt van een waardebepaling programma dat specifiek hiervoor is ontwikkeld en welke gebruik maakt van verschillende waarderingsmethoden.

Voor meer informatie in een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek, kunt u contact opnemen met Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau.

GRATIS oriëntatie gesprek?

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u interesse in een GRATIS oriëntatie gesprek? Laat ons je helpen! 

Contactgegevens van Montfort & van Dijck

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau. Kanaaldijk N.W. 21b, 5707 LA Helmond